Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Konvertovat Word To Pdf


Konvertovať Word Do Pdf

Konvertovať Word To Pdf

Word Documenty Previesť Na PDF

Word dokumenty môžete previesť na PDF pomocou rôznych metód. Jednou z metód je použitie programu Microsoft Word. Ak chcete previesť dokument programu Word na PDF, otvorte dokument v programe Microsoft Word. Potom kliknite na kartu "Súbor" a potom na "Uložiť ako". V rozbaľovacej ponuke "Uložiť ako typ" vyberte "PDF (* .pdf)" a potom kliknite na "Uložiť".

Druhou metódou prevodu dokumentu programu Word na PDF je použitie online prevodníka. Existuje mnoho rôznych online konvertorov, ktoré môžete použiť. Ak chcete použiť online prevodník, navštívte webovú stránku prevodníka a potom nahrajte dokument programu Word. Potom vyberte formát súboru PDF a kliknite na tlačidlo "Konvertovať".

Konverzia PDF Do Wordu

Ak chcete previesť súbor PDF na dokument programu Word, môžete použiť program Microsoft Word. Ak chcete previesť súbor PDF na dokument programu Word, otvorte súbor PDF v programe Microsoft Word. Potom kliknite na kartu "Súbor" a potom na "Uložiť ako". V rozbaľovacej ponuke "Uložiť ako typ" vyberte "Dokument programu Word (* .docx)" a potom kliknite na tlačidlo "Uložiť".

Existuje mnoho rôznych online konvertorov, ktoré môžete použiť na prevod súboru PDF na dokument programu Word. Ak chcete použiť online prevodník, navštívte webovú stránku prevodníka a potom nahrajte súbor PDF. Potom vyberte formát súboru DOCX a kliknite na tlačidlo "Konvertovať".


Komentar